Rade harb de oala sparta
Et pluribus unum

"Nu merita sa plângi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plângi." Gabriel Garcia Marquez
 • Et pluribus unum
 • Aboneaza-te la insemnari
 • Blog Status
 • Vizitatori:
  106.095
   
 • Insemnari:
  43
   
 • Comentarii:
  57
   

"Moralitatea este atitudinea pe care o luam fata de oamenii care ne displac". Oscar Wilde

Magazin naturist
 

Lucian 'Peste' Romanescu si Taverna (cu fantome)
     media: 5.00 din 2 voturi

Am fost recent in Taverna (cu fantome). Sau cel putin asa se zice despre acea crasma. Bar.
Atmosfera? Hm, destul de incinsa, mult alcool, fum de tigara. Si muzica cat incape. Live. Chiar se canta pe bune. Aveam eu ceva de comentat la acest capitol, dar, gandindu-ma din nou, am ajuns la o concluzie: decat aburerile si schelalaielile fara rost de la TV, cu discul in "spate" (unde mai pui ca mai si sare), mai bine, nu, incomparabil mai bine vocile ragusite si chitarile, cateodata dezacordate.

Am fost intr-o sambata sau duminica seara, nu-mi mai aduc aminte. Cantau The Blues Warriors. Nu stiu cine-s membrii trupei. Cu o singura exceptie. Chitaristul.

Chitaristul e un tip slabut, cu pleata si cu un talent deosebit in ceea ce priveste manuirea chitarii. Genul Hendirx, fara teorii despre arpegii, game si figuri. Ci simplu si la obiect.

Despre chitaristi pot spune un lucru: sunt tehnicieni si artisti. In prima categorie il incadrez fara sa ezit pe Malmsteen. In a doua - pe Hendrix, Peter Green, Lowell Gorge etc etc.
Chitaristul trupei The Blues Warrior este un artist. Lucian Romanescu. Baiat tanar, extra talentat. Lumea ii zice Peste. Nu as putea sa va explic de ce, sau care este etimologia acestui apelativ al sau. Dar nici nu ma intereseaza, sincer vorbind.
Este un tip care-l stiu de foarte multi ani. Si pun pariu ca multi care au trecut prin pasajul din Piata Unirii il cunosc. Daca ai trecut pe acolo, si ai auzit un Stevie Ray Vaughan la o chitara rece, ala e Peste. Si in plus, mai si tine chitara precum Hendrix! Talent, nimic mai mult.
Poate niste alcool... prea mult alcool, in rest nimic.

Am multe ganduri la aceasta ora mica despre ce se intampla in Taverna si as putea scrie chiar multe, zic eu, dar timpul ma preseaza, asa ca am sa revin alta data.

Daca vreti sa mergeti in Taverna, sa treceti in week-end si sa va faceti o parere despre Peste. Lucian Romanescu. Si sa-mi zice-ti si mie.

Pana atunci, numai bine!

Lucian "Peste" Romanescu


Baietii "rai" de la The Blues Warriors.


Lucian "Peste" Romanescu la chitara bass.
Comentarii

Cand vei mai avea ocazia sa vizitezi Taverna, nu ezita! Joia ori Vinerea il vei putea auzi din nou, ori in fiecare zi in Pasajul din Piata Unirii. Vei ramane surprins... gata cu alcoolul ;) e hotarat sa lase trecutul in pace si sa inceapa o noua viata, fara alcool.
de Roxana in data de 2008-07-29 12:54


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare