Rade harb de oala sparta
Et pluribus unum

"Nu merita sa plângi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plângi." Gabriel Garcia Marquez
 • Et pluribus unum
 • Aboneaza-te la insemnari
 • Blog Status
 • Vizitatori:
  105.968
   
 • Insemnari:
  43
   
 • Comentarii:
  57
   

"Moralitatea este atitudinea pe care o luam fata de oamenii care ne displac". Oscar Wilde

Magazin naturist
 

In culisele casei de discuri Cat Music Unlimited
     media: 3.00 din 2 voturi

Ma tot gandeam la emisiunile care am apucat sa le vad de-a lungul timpului pe la posturi gen Discovery, National Geographic sau Animal Planet despre cum reactioneaza diverse animale si plante atunci cand sunt expuse (daca pot sa ma exprim asa) muzicii.

Adevarul ca ramii uimit adesea de rezultate. Prin nu stiu ce tara au desoperit aia ca daca expui un lan de grau timp de nu stiu cate saptamani muzcii lui Bach, boabele sunt de aproximativ doua ori mai mari. Asta da productie! Traiasca Bach!

Sau nu stiu ce omustean de prin Banat, crescator de vite mari cornute, le "cultiva" zilnic cu muzica clasica , in idea de a creste productia de lapte. Si chiar are rezultate!

De unde si concluzia ca muzica ne afecteaza pe toti. Pe toti, adica nu doar pe noi, oamenii.
Ei bine, una peste alta, sa vedem ce efect are muzica asupra unui grup de pisici, de etnie diferita, de conceptii sociale diferite, nascute si crescute in medii diferite, dar care au un lucru in comun: le place muzica!

Let's rock!

Hip Hop

Metal
Stevie Wonder
Gangsta Rap

House

Techno (pe Ecstasy)


La nord prin nord-vest
     media: 0.00 din 0 voturi

Cautam zilele astea pe YouTube niste imagini video cu marele Django Reinhardt, in speta piesa I can't give you anything (but love), si deoarece cand gasesti ceva anume pe site-ul respectiv, ti se dau si niste link-uri catre alte materiale, care, fie ca se afla in acelasi director, fie ca fac niste legaturi de gen (muzical etc etc) cu ceea ce te intereseaza, sau pur si simplu sunt la umplutura, am fost placut surprins sa descopar un anume chitarist, ale carui filme poarta titulatura Isto (cel mai probabil un pseudonim), ce scoate din chitara acustica niste sunete, care mi-au adus aminte de perioada cand mai aveam timp sa zdrangai si eu la un pahar de bere sau vin.

Mi-a placut individul, in sensnul ca mi-a trezit interesul. Asa ca am cautat mai multe materiale cu el si am decis sa public, ca sa ma exprim asa, si aici, pe blog.

Isto - I Can't Give You Anything But LoveIsto - Don't Get Around Much AnymoreIsto - The Banana SongIsto - What a Wonderful WorldSper sa va placa acest baiat.
Daca cineva dispune de materiale audio (albume) cu Isto (in idea ca exista asa ceva), as dori sa ma contactati. Mersi.


 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare