Rade harb de oala sparta
Et pluribus unum

"Nu merita sa plângi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plângi." Gabriel Garcia Marquez
 • Et pluribus unum
 • Aboneaza-te la insemnari
 • Blog Status
 • Vizitatori:
  105.985
   
 • Insemnari:
  43
   
 • Comentarii:
  57
   

"Moralitatea este atitudinea pe care o luam fata de oamenii care ne displac". Oscar Wilde

Magazin naturist
 

Copoul, ca mosie
     media: 0.00 din 0 voturi

Onorabilul nostru primar, Gheorghe Nichita , acest PSD-ist de 170 cm, are si el, ca tot omu', o familie la care tine si pe care o iubeste. Si pentru ca datul din maini, cand posibilul castig al familei sale s-ar duce pe apa sambetei, nu i-ar fi de absolut nici un folos, a ales, firesc, cea mai buna solutie: tacutul din gura.
Numai pestii tac din gura, ca stiu tot sau nu stiu nimic, nu ca au ceva de ascuns!

Dar de ce tace primaru' nostru?

Simplu. Pentru ca anumiti cetateni, IESENI, pe numele lor ELENA POPA si GABRIEL POPA, eu mers la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) si au inregistrat numele COPOU ca marca.

Emotionant, ar spune unii si ce-i cu asta?

Pai va spun eu de ce: pentru ca cetatenii susnumiti vor, probabil, sa deschida o fabrica de pungi pentru scobitori care sa se cheme Copou, in asa fel incat sa nu mai existe o a doua. Doar ca nu numai ca nu va exista o alta fabrica, paranghelie, bordel, buda sau caini cu colaci marca Copou in coada, ci NU va mai exista NIMIC cu NUMELE COPOU, pentru ca ecesti doi smecheri s-au gasit mai cu motz, sa poate cere parale din orice poarta numele legendarei zone istorice a acestei maghernitze, cu pretentii, la ora actuala, de centru cultural .
Bun, si ce legatura are premarele nostru in toata treaba asta? Elementar: ELENA si GABRIEL POPA sunt FINII PRIMARULUI NICHITA.

Si care, coincidenta, sunt si patronii firmei Laser Co, ce a depus la OSIM cererea de brand. Restul e regula de trei simple.

Conform TELE'M: Numele sotilor Popa si al primarului Gheorghe Nichita au fost implicate în mai multe scandaluri. Înainte de a deveni primar, Gheorghe Nichita a fost director la Regia de Apa a Iasului (RAJAC). Coincidenta, finii primarului, prin intermediul firmelor la care sunt actionari - "Laser Co" si "Publimedia" - au obtinut în acea perioada contracte cu RAJAC în valoare de jumatate de milion de euro. Imediat ce Gheorghe Nichita a ajuns primar, sotii Popa au fost rasfatati de Primarie cu 800 de milioane de lei vechi pentru tiparirea a 1750 de albume despre orasul Iasi. În urma unui puternic scandal de presa, afacerile finilor cu institutiile conduse de nas au încetat.

Deasemeni, TELE'M prezinta opinia primarului vizavi de aceasta situatie.

Deputatul europarlamentar, Dumitru Oprea, strange semnaturi printr-o PETITIE, pentru a opri jaful din Copou pus la cale de nimeni altcineva decat de acesti mascarici, degeabisti cu 4 clase care si-au facut palate pe banii nostri, a contribuabililor.

Informatia o puteti gasi si pe Newsiasi.ro

Va iubim, dom' premare, cu orez eventual!!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare